menu bar
 
logo 2

 

Mixed Use Development, Restaurant and Landscaped Gardens- London E1

   

The Project: A new build extension to the rear to accomodate additional seating, new kitchen and office facilities and compliance with disabled access. A residential two bedroom apartment sits on the first floor and formed part of the project.

The design is arranged around two contrasting exterior spaces: A contemplative ' visual 'garden and the main hard landscaped  external decked seating area to the rear. These allow various seating arrangements: Some informal that are close to the street and others that are more initmate.
There is a progression of interlocking spaces from the busy street to quieter, more intimate, areas within; culminating with the principle garden space that also acts as additional exterior seating space in good weather.

forest rd ext    
click  
qual
architecture and interior design
REAR-persp-enlarge axo plans